Aktivitetsdatument har passerat

Spökvandring i NOHABs Smedja

  • måndag 28 oktober 2019 – fredag 1 november 2019 - Datumet har passerat

spokvandring-banner-1600

Så här har du aldrig sett NOHABs gamla smedja förut: gigantiska hammare dundrar i en mörk lokal. Ett skelett ligger i en av ugnarna och det väller ut spindlar bland verktygen i hörnet. En skugga springer förbi…

Under fem dagar på höstlovet intar spöken och skelett vår gamla smedja. Vågar du följa med på en spökvandring med spännande historier som ger rysningar från topp till tå?

Den 28 oktober-1 november kl. 11-15 (med uppehåll kl. 13-14 för Eldshowen) öppnar vi smedjan för alla modiga små och stora besökare som vill vara med på vår skräckinjagande spökvandring. Spökvandringen kommer att genomföras vid fyra tillfällen per timma och i två kusliga varianter – en snäll och en läskig variant. Aktiviteten i NOHABs gamla smedja tar ca 15 minuter och är helt gratis.

Anmälan krävs (OBS! Samma dag) och sker på plats i receptionen på Innovatum Science Center i form av en gratisbiljett. Denna ger dig entré till spökvandringen. Entré till övriga höstlovsaktiviteter på Innovatum Science Center tillkommer.

Först till kvarn…

Läs mer om vårt höstlovsprogram! ›
Datum: 28 oktober – 1 november
Tid: 11:00-15:00
Plats: NOHABs Smedja, Innovatum
Öppettider och priser ›

Visste du att vi har specialvisningar för fritids och andra bokade grupper tisdag-fredag kl. 10.00-11.00? Gå in på skolbokning.innovatum.se och boka din grupp nu.

Spökvandring Q&A

Vad kostar det?
Vi vill att så många barn som möjligt ska kunna gå vår Spökvandring och därför är den gratis.

Hur får jag en plats?
Du hämtar ut en biljett i receptionen på Innovatum Science Center samma dag som du ska delta. Det går bra att hämta ut biljetten för en senare tid samma dag.
OBS! max 4 biljetter/person kan hämtas ut i förväg.
Inget deltagande utan biljett – så håll koll på din biljett!

Vart är spökvandringen?
I NOHABs gamla smedja utanför Innovatum Science Center. Kom ihåg att ta på dig din jacka då det kan vara kalt i smedjan. Samling vid receptionen fem minuter innan utsatt tid.

Vad gör jag om det är fullbokat den tiden jag vill gå?
Då kan du välja en senare tid och komma tillbaka, eller så kan du köpa entrébiljett till Innovatum Science Center och är med på höstlovsaktiviteter, samt utforska utställningen mellan kl. 11-16.

Vad är lämplig ålder för att delta i spökvandringen?
Det är du som förälder som avgör om ditt/dina barn ska delta i spökvandringen. Vi kommer att erbjuda två varianter – en läskig och en mindre läskig – men det är fortfarande en spökvandring med ”levande spöken” och en mer eller mindre skrämmande berättelse.

Visa alla aktiviteter ›