0520-289 400
Klubb Rec 29 sep
Boosta ditt företag! Miuta och Almi Företagspartner Väst gästar Klubb Rec och kommer att prata om hur man söker och får företagsmedel.
Miuta som arbetar med interaktiva webfilmer. För att ta företaget till nästa steg så behövdes finansiering till att utveckla företagsplattformen. 2010 sökte de och fick medel från Almi Företagspartner i Trollhättan. Mille Ballai och Vedran Rupic från Miuta och Britt-Marie Bergfalk från Almi kommer att berätta om hur de gick till väga med finansieringen till Miuta och vilken betydelse det haft för företaget.
 
Klubb Rec är en klubb för kreatörer! Här skapar du kontakter, tankar inspiration och har kul. På Klubb Rec möts företagare, studenter och andra kreativa, sköna människor som är intresserade av branschen.
 
Klubb Rec arrangeras varannan torsdag av ACT - Innovatums mötesplats för kreativ näring. Då inspirerar "veckans gäst" med sina erfarenheter och vår Quizmaster Patric Hjelm utmanar med populärt film- och media-quiz. Vassaste laget vinner 300 kr på Nova Mat & Möten att spendera under kvällen eller kommande Klubb Rec! Innovatum Inkubator sponsrar Klubb Rec med detta pris!
 
Plats: Klubbscenen N3, Nohabgatan 15, Innovatumområdet, Trollhättan
OBS! Ingång bredvid stora entrén....
 
Program:
Kl. 17.30 Välkommen!
Kl. 18.30 Veckans gäst
Kl. 20.00 Veckans quiz

Öl, vin, läsk och enklare pubrätter säljs.
Åldersgräns: 18 år
Fritt inträde
 
 
 
 Skriv ut

Science Center

Inkubator

Projektarena