0520-289 400
Maximera din kreativitet!
Vi erbjuder de tekniska förutsättningarna, resten är upp till dig…
Som inkubatorföretag på Innovatum får du kostnadsfri tillgång till:
Green Screen
På film är allt möjligt! I Byggnad 73 finns verktygen om du vill göra verklighet av din drömfilm. Som inkubatorföretagare får du tillgång till en 12 meter bred och 4 meter hög Green Screen. Golvytan är 50 kvadratmeter och det finns grundljussättning.
 
RenderNet
Med RenderNet kan du fokusera på att förverkliga dina visuella idéer utan att behöva ägna dig åt teknik. Som inkubatorföretagare har du direkt tillgång till RenderNet, en kraftfull och säker renderingsfarm lokaliserad på Innovatumområdet. Koppla in en sladd i väggen och få minst hundra gånger mer kraft för att köra igenom de tyngsta renderingarna. Du får även tillgång till RenderNets servicepersonal för support som hjälper dig att få igång din 3D-produktion. För mer detaljerad information om RenderNet, besök www.rendernet.se
 
Motion Capture
Har du en affärsidé inom spelproduktion, film eller kanske design, områden där du behöver återskapa mänskliga rörelsemönster och ansiktsuttryck? Då är Innovatum Teknikparks inkubator rätt miljö för dig att starta ditt företag i. En Motion Capture-utrustning finns i Byggnad 73 som du som inkubatorföretag kan nyttja.
 
Vill du veta mer om den tekniska infrastrukturen? Skicka ett mejl till: lennart.wallden@innovatum.se
 Skriv ut

Science Center

Inkubator

Projektarena