Aktivitetsdatument har passerat

BioLyftet frukostseminarium

  • torsdag 29 augusti 2019 - Datumet har passerat

ECO and circular economy concept.

Inspiration för företag som vill öka användandet av biobaserade, återvunna eller återvinningsbara material.

Utbildningssatsningen BioLyftet riktas till små och medelstora företag som praktiskt vill börja att använda biobaserade, återvunna eller återvinningsbara material i sina plast- och textilprodukter.

Frukostseminariet bjuder på inspiration och information med exempel på hur hållbara material används i olika produkter, framtidsspaningar om vad som sker inom området, begrepp och terminologi samt information om utbildningen BioLyftets innehåll och kommande aktiviteter.

Datum och tid: 29 augusti 2019, kl. 08.00-09.30. Frukost serveras kl. 08.00. Seminariet startar 08.30 och avslutas 09.30 med möjlighet till enskilda frågor och samtal efteråt.

Plats: Wargön Innovation, Mälderistvägen 1, Vargön

Anmälan: Anmälan görs senast den 22 augusti via denna länk: https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=760891X184081815X12776.

Deltagandet i BioLyftet är kostnadsfritt.

Frukostseminariet arrangeras i samverkan med Wargön Innovation. I anslutning till frukostseminariet finns möjlighet att göra ett studiebesök i verksamheten. Du har också möjlighet att träffa företagsinkubatorn Innovatum Startup som också finns inom Science Park Innovatum, samt att samtala med näringslivsutvecklare från Vänersborgs kommun som kommer att finnas på plats under seminariet.

Liknande aktiviteter

Visa alla aktiviteter ›

Läs innehållet på lättläst svenska

Läs mer

Sedan 2017 driver Carl Bjerkne startupbolaget Insert Coin som är marknadsledande inom gamification. På kort tid har bolaget lyckats dra in 30 miljoner i riskkapital och ökat sin värdering ordentligt. Varmt välkommen till en lunchföreläsning där Carl berättar om resan.