Aktivitetsdatument har passerat

Cookalong med tång-tema

  • torsdag 28 maj 2020 - Datumet har passerat

Macro flat lay top closeup of miso soup bowl with nori seaweed and chopped green onion Japanese asian meal on wooden table

Välkommen på en digital cookalong där vi tillsammans med mästerkocken Louise Johansson lagar en fiskgryta med krispiga grönsaker i kokosmjölk med smak av blåstång, ingefära och lime. Vi toppar med en algaioli och blåstångsknoppar – smarrigt!

Med i studion under cookalongen finns även Linnea Sjögren från Catxalot, som sedan 2014 introducerat tång på den svenska marknaden. Cookalongen sker enligt ett förutbestämt recept som släpps runt den 24 maj på Taste by Louise Intagramkonto.

Under hela cookalongen kan du chatta och ställa dina frågor till Louise och Linnea.

Ta möjligheten att lära dig mer om matlagning, tång och alger samtidigt som du får tips och råd i köket, så kan vi lova dig att det är en god och ny rätt du serverar på middagsbordet denna kväll!

Louise Johansson
Datum: 28 maj
Tid: 18.00 - 19.00
Plats: Instagram, tastebylouise
Arrangör: Ett samarrangemang mellan Kristineberg Center, Innovatum Science Park, RISE Livsmedelsacceleratorn, samt SWEMARC & Scary Seafood vid Göteborgs universitet.
Anmälan: Läs mer och anmäl dig!
Visa alla aktiviteter ›