Aktivitetsdatument har passerat

Dialogevent om framtiden och nanoteknik

  • lördag 22 april 2017 - Datumet har passerat

Funderar du mycket på framtiden? Vill du delta i en spännande och kreativ dag med fokus på Nanoteknik?

Lördagen den 22 april samlas vi på Innovatum Science Center för att diskutera framtiden och nanoteknik. Eventet – en del av EU-projektet Nano2All – pågår kl. 09.00-15.00.

Det krävs inte några förkunskaper om nanoteknik utan syftet med dagen är att deltagarna skall få en förståelse för vad nanoteknik innebär. Genom olika kreativa workshops kommer vi tillsammans att diskutera hur nanoteknik kan komma att användas i framtiden. Under dagen kommer det att bjudas på fika och en extra festlig lunch på restaurang Nova.

nano

Som avslutning på dagen får deltagarna lyssna på en föreläsning om nanoteknik som hålls av en framstående forskare inom branschen. Här kommer även utrymme att ges för deltagarna att ställa frågor eller få kommentarer på något de gjort under dagen.

Vill du veta mer? Kontakta

Projektet Nano2All

Innovatum deltar i Horizon2020-projektet Nano2All under Europeiska Science Center-föreningen ECSITE (Bryssel), tillsammans med ICN2 (Barcelona), Bloomfield Museum (Jerusalem), MUSE (Trento, Italien), TRACES (Paris) och Tekniska Universitetet i Bialystok (Polen).

Målet för projektet är att bidra till ansvarsfull forskning och innovation (Responsible Research and Innovation -RRI) inom nanoteknik.

Läs mer om projektet Nano2All ›
Datum: 22 april
Tid: 09.00-15.00
Plats: Innovatums science center
Arrangör: Innovatum
Kostnad: Kostnadsfritt, lunch och fika ingår
Sista anmälningsdag: 17 april

Vi söker 16 st. deltagare, över 18 år, inga förkunskapskrav.

Först till kvarn gäller.

Anmälan

nano2all__color version
Visa alla aktiviteter ›