En framtid byggd i trä

  • torsdag 28 januari 2021

Aerial top view of summer green trees in forest in rural Finland.

Sveriges träbyggnadsindustri och den träbaserade inrednings- och möbelindustrin utvecklas just nu i snabb takt. Detta drivs både genom successiva tekniksprång och det angelägna behovet av hållbara byggtekniker. I Västra Götaland har några parter gått ihop i en kraftsamling för att bidra till en innovativ, effektiv och hållbar trätillverkning för framtiden. Hur går det för oss?

Den 28 januari samlas vi för att ta pulsen på träbyggnadsindustrin och den träbaserade inrednings- och möbelindustrin, genom Tillverka i Trä. Vad händer i projektet och hur ser framtiden ut? Under två timmar kommer Susanne Rudenstam, chef för Sveriges Träbyggnadskansli, leda oss genom djupdykningar i specifika satsningar med företag ur vårt nätverk och sätta arbetet i en nationell kontext.

 

Läs mer, följ uppdateringar av programmet och anmäl dig här! ›

EVENTDETALJER

Datum: 28 januari
Tid: 10:00-12:00
Plats: Online
Arrangör: Tillverka i Trä
Anmälan: Länk till anmälan

OM TILLVERKA I TRÄ

tillverkaitra_logo-150x150

Tillverka i trä är en kraftsamling från träbyggnadsbranschen och den träbaserade inredningsindustrin. Genom att använda och utveckla kompetens inom automation, robotisering och design skapas innovativ och effektiv trätillverkning för framtiden.

Läs mer om projektet ›