Aktivitetsdatument har passerat

Lunchföreläsning – Från idé till 30 miljoner i riskkapital

  • torsdag 23 januari 2020 - Datumet har passerat

Facebookheader_23 januari

Kickstarta året med en inspirationslunch hos Innovatum Startup. Föreläsare är Carl Bjerkne – vd och medgrundare på startupbolaget Insert Coin.

Han har ett förflutet som produktchef på spelsuccén Candy Crush och har varit affärscoach på Innovatum Startup. Sedan 2017 driver Carl Bjerkne startupbolaget Insert Coin som är marknadsledande inom gamification. På kort tid har bolaget lyckats dra in 30 miljoner i riskkapital och ökat sin värdering ordentligt. Men resan dit var inte spikrak. Varmt välkommen till en spännande lunchföreläsning där Carl berättar om resan med Insert Coin, vad gamification är, och hur det kan användas för att stärka engagemanget hos dina kunder. Han delar också med sig av sina bästa tips och lärdomar från arbetet med att resa kapital.

PRAKTISK INFO

Datum: 23 januari
Tid: Kl. 12-13
Plats: Innovatum Startup, Nohabgatan 18a, byggnad 73, Trollhättan
Anmälan: Läs mer och anmäl dig
Kostnad: Kostnadsfritt! Vi bjuder på enklare lunch.
Sista anmälningsdag: 21 januari
Läs mer och anmäl dig ›
Visa alla aktiviteter ›

Läs innehållet på lättläst svenska

Läs mer

Sedan 2017 driver Carl Bjerkne startupbolaget Insert Coin som är marknadsledande inom gamification. På kort tid har bolaget lyckats dra in 30 miljoner i riskkapital och ökat sin värdering ordentligt. Varmt välkommen till en lunchföreläsning där Carl berättar om resan.