Aktivitetsdatument har passerat

Inkubatorns partners möter inkubatorbolagen

  • tisdag 26 september 2017 - Datumet har passerat

Under en heldag ges bolagen i inkubatorn möjlighet att boka upp enskilda möten med våra partnersföretag. Denna tisdag får vi besök av SEB och Tre Art Reklambyrå! Kontakta inkubatorn för information om hur du bokar upp din tid!

GiversGain_event
_H9A5046
Datum: 26 september
Tid: 9:30-16:00
Plats: Inkubatorn
Arrangör: Inkubatorn
Anmälan: Drop-in
Sista anmälningsdag: 25 september

För att boka tid, kontakta din ansvarige coach!

SEB

Oavsett om ditt företag är stort eller litet, nystartat eller etablerat så kan vi hjälpa dig på vägen. Vi erbjuder rådgivning och kan hjälpa till med allt från finansiering till att skapa trygghet genom rätt försäkringar. Vi har även våra paketlösningar och digitala tjänster som gör vardagen lite enklare. Vi tycker att det ska vara så enkelt som möjligt att driva eget!

Vad behöver ditt företag för att fungera smidigt, och vilka banktjänster passar er? Vad skulle ge dig som företagare trygghet?

Jag heter Sofia och jobbar som företagsrådgivare på SEB och träffar gärna dig och ser över vad som passar ditt bolag. Ta gärna med lite info om företaget.

Tre Art Reklambyrå 

  • Vem är din användare/köpare?
  • Var hittar du dem?
  • Vad vet de idag och vad ska du få dem att förstå?

Detta är några av de ”100 frågor” man bör ställa sig – och besvara! – för att nå ut till sina målgrupper. På rätt ställe, vid rätt tillfälle och med rätt argument.

Nu har du chansen att träffa oss och resonera om just dina utmaningar.

Vi brinner för kommunikation i alla former. Med kommunikation skapar vi intresse, förståelse, begär, gillande. Det finns inga gränser egentligen, mer än att det vi gör ska vara till nytta på ett eller annat sätt. Du är bäst på ditt, vi på vårt – tillsammans blir det riktigt bra.

Kort och gott:

Vi hjälper våra kunder att tala om för världen vad de är bra på. Det brukar skapa tillväxt.

Boka en tid så delar vi med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

Visa alla aktiviteter ›