Aktivitetsdatument har passerat

Inkubatorns partners möter inkubatorbolagen

  • tisdag 14 november 2017 - Datumet har passerat

_H9A5046

Under en heldag ges bolagen i inkubatorn möjlighet att boka upp enskilda möten med våra partnersföretag. Denna tisdag får vi besök av Cliff Models, Combitech och Brandplanner! Kontakta inkubatorn för information om hur du bokar upp din tid!

Datum: 14 november
Tid: 9:30-16:00
Plats: Inkubatorn
Arrangör: Inkubatorn
Anmälan: Drop-in
Sista anmälningsdag: 13 november

För att boka tid, kontakta din ansvarige coach!

Cliff models

Vi kan göra nästan vad som helst, i nästan vilka material som helst. Våra kunder är ledande inom branscher som till exempel infrastrukturutveckling, fordon- och farkostteknik samt medicinteknik. Har du en produktidé så kan vi ta fram en prototyp, hjälpa dig med visualisering eller fungera som stöd genom processen fram till färdigutvecklad produkt. Vi har maskinerna, materialen och kunskapen som möjliggör nya dimensioner av innovation och konstruktion. Det enda du behöver ha är en ritning eller tanke om vad du vill göra.

Combitech

Combitech står för ett helhetserbjudande som hjälper våra kunder växa på alla plan. Hela vägen från produkt- och affärsutveckling till verksamhetsutveckling och management.

Vi hjälper dig utveckla och förverkliga produkter, tjänster och affärsmodeller som uppfyller dina strategiska mål.

Vi skapar förutsättningar för framgång och tillväxt genom att utveckla processerna, människorna och verksamhetens kritiska delar.

Vi erbjuder kunskap, tjänster och helhetslösningar för ett mänskligt, tryggt och hållbart samhälle.

Brandplanner

Brandplanner, som drivs av mig Lännart Nilsson, har sin bakgrund i mina år som i huvudsak Reklam- och kommunikationschef för de internationellt verksamma varumärkena Jonsered och Husqvarna.

Att definiera, planera och driva marknadsförings- och kommunikationsprojekt har varit min vardag i snart 35 år. Hela tiden på köparsidan. Oftast i komplexa miljöer med dotterbolag, marknadsbolag, produktavdelningar, agenter och återförsäljare. För att inte tala om utmaningarna med olika språk och kulturer.

Beroende på ditt behov sätter vi ihop ett team som är rätt för uppgiften. Vi kan samarbeta med dina medarbetare eller andra resurser, eller ställa upp helt med egna kompetenser.

Visa alla aktiviteter ›