Spökvandring i NOHABs Smedja

  • måndag 28 oktober 2019 – fredag 1 november 2019

spokvandring-banner-1600

Så här har du aldrig sett NOHABs gamla smedja förut: gigantiska hammare dundrar i en mörk lokal. Ett skelett ligger i en av ugnarna och det väller ut spindlar bland verktygen i hörnet. En skugga springer förbi…

Under fem dagar på höstlovet intar spöken och skelett vår gamla smedja. Vågar du följa med på en spökvandring med spännande historier som ger rysningar från topp till tå?

Den 28 oktober-1 november kl. 11-15 (med uppehåll kl. 13-14 för Eldshowen) öppnar vi smedjan för alla modiga små och stora besökare som vill vara med på vår skräckinjagande spökvandring. Spökvandringen kommer att genomföras vid fyra tillfällen per timma och i två kusliga varianter – en snäll och en läskig variant. Aktiviteten i NOHABs gamla smedja tar ca 15 minuter och är helt gratis.

Anmälan krävs (OBS! Samma dag) och sker på plats i receptionen på Innovatum Science Center i form av en gratisbiljett. Denna ger dig entré till spökvandringen. Entré till övriga höstlovsaktiviteter på Innovatum Science Center tillkommer.

Först till kvarn…

Läs mer om vårt höstlovsprogram! ›
Datum: 28 oktober – 1 november
Tid: 11:00-15:00
Plats: NOHABs Smedja, Innovatum
Öppettider och priser ›

Visste du att vi har specialvisningar för fritids och andra bokade grupper tisdag-fredag kl. 10.00-11.00? Gå in på skolbokning.innovatum.se och boka din grupp nu.