Aktivitetsdatument har passerat

Thåström

  • lördag 4 november 2017 - Datumet har passerat

Sveriges ohotat största rockstjärna heter Thåström. Med ett förflutet i ​bland annat Ebba Grön och Imperiet har han varit högaktuell i fyra decennier, och fortsätter kontinuerligt att beröra med sin patenterade Europablues.

THA_890X490
Datum: 4 november
Tid: Dörrarna öppnas 18:00.
På scenen 19:30
Plats: NOVA Arena, Nohabgatan 35, Innovatumområdet,Trollhättan
Arrangör: Konserten presenteras av KB West i samarbete med Luger
Kostnad: biljettpriset + serviceavgift: 495:- inkl serviceavg.

Åldersgräns 18 år.

Biljettsläpp 1 mars

Till webbsidan för köp av biljetter ›

Nytt material i höst

Hans livekonserter brukar existera i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar. I höst släpper Thåström ett nytt album ​som till stor del är inspelat i Hansa Tonstudio i Berlin och är producerat av Hell och Thåström. Under våren släpps första singeln. I samband med det kan vi nu meddela att Thåström åker ut på en omfattande Skandinavienturné hösten 2017 med nedslag i bland annat Trollhättan den 4 november.

Det senaste ​guldsäljande albumet ​ ”Den morronen” ​som kom 2015​, gavs full pott av DN och singeln ”Kom med mig” beskrevs som något av det vackraste han någonsin hade gjort. Med lika delar vacker poesi som manglande industriella texturer har Thåström etablerat solokarriären som sin kanske mest spännande och kreativa era.

Flerfaldigt Grammisbelönad

För trots att hans musikaliska recept har varit känt sedan länge så fortsätter han att hänföra sin ständigt växande fanskara på ett sätt som bara en riktig ikon kan. Att han är flerfaldigt ​Grammisbelönad, ständigt kritikerhyllad och en artist som existerar i unikum i det här landet är med facit i hand kanske inte så konstigt.

Thåströms kommande nya album är som sagt ​ inspelat i Berlin – en plats som han både skildrat och verkat i tidigare, men som också tycks locka fram hans mest sällsamma skapelser. Med nytt material i ryggen kommer Thåström, precis som vanligt, att bjuda på ​​Sveriges bästa ​konsertupplevelse i höst.

Visa alla aktiviteter ›