Matsäck och fika – ta med egen eller köp här!

För att orka med en hel dag med upplevelser och aktivitet på Innovatum Science Center behövs ofta lite energipåfyllning. Här finns alternativ för de som vill ta med egen matsäck och fika eller köpa allt på plats.

matsäck

Medhavd matsäck

Har du svårt att slita er från utställningen för att gå och äta? Inga problem, vi har en stor yta mitt i utställningen med bord och stolar där du kan äta din matsäck.

Intill borden finns även microvågsugnar om du vill värma din medhavda mat. Nyckel till dessa lånar du i receptionen. På plats finns självklart även barnstolar.

kokosbollar

NOVA Café

I samma hus som Innovatums science center ligger NOVA Café som du enkelt tar dig till via vår entré. De serverar kaffe, smörgåsar, glass och fika. På helgerna har de ett utökat utbud med varma och kalla maträtter för de hungriga mellan 11.30 och 14.00.

Öppettider NOVA Café

Måndag – fredag 08.00-16.00
Lördag – söndag 11.00 – 15.30

Nova mat och möten

NOVA Restaurang

I direkt anslutning till NOVA Café ligger NOVA Restaurang som serverar lunch på vardagarna mellan kl 11.30-14.00.

Utöver husmanskost och vegetarisk mat erbjuder NOVA också en EKO-rätt och ett street-food koncept med mat från världens alla hörn som kallas Food Train. EKO och Food Train rätterna ändras veckovis.

NOVAs lunchmeny ›

Läs innehållet på lättläst svenska

Läs mer

Du kan både ta med egen fika/matsäck eller köpa här.

Det finns ett stort område mitt i vår utställning med bord och stolar där du kan äta det du tar med dig. Microvågsugnar finns för dig som vill värma din mat. På plats finns också barnstolar.

Bredvid utställningen finns ett Café NOVA som säljer glass, fika och smörgåsar. På helgerna kan du också köpa kalla och varma maträtter här.

I Restaurang NOVA kan du köpa lunch måndag-fredag mellan klockan 11.30-14.00. De har flera olika maträtter att välja bland.

Restaurang NOVA  har sommarstängt mellan fredag 7 juli och öppnar igen måndag 14 augusti.