Digital föreläsning om immaterialrätt

  • 22 maj, 2020

  • Innovatum

Produktlansera på rätt sätt

Hur skapar du förutsättningar för ett lyckat marknadstillträde för din produkt? Hur kan du bygga ditt varumärke genom att använda standarder och ha koll på produktkrav, till exempel CE-märkning? Kunskap om immaterialrätt, standardisering och ackreditering ger dig större chans till framgångsrik marknadsaccess.

Tillsammans med SWEDAC, PRV och Sveriges nationella standariseringssorganisationer SIS, SEK, ITS erbjuder Innovatum Science Park en direktsänd föreläsning för att inspirera dig att stärka ditt arbete inom rättighetsområdet. Under en timme får vi en introduktion, föredrag och möjlighet att ställa frågor direkt till experter som deltar.

Vi sänder föreläsningen direkt via Zoom och i chatten ställer du de frågor du har så tar vi upp dessa under frågestunden.

När? 28 maj kl. 13.00 – 14.00
Var? Föreläsningen kommer att hållas digitalt via verktyget Zoom. Länk till föreläsningen skickas ut dagen innan via e-post.
Anmälan? 
Anmäl dig senast 27 maj via https://digital-liveforelasning.confetti.events/

Läs innehållet på lättläst svenska

Läs mer

Kunskap om immaterialrätt, standardisering och ackreditering ger dig större chans till framgångsrik marknadsaccess. Den 28 maj bjuder vi in till digital föreläsning på ämnet!