Ett smartare sätt att ha konferens

  • 11 oktober, 2016

  • Området

  • Science Center

Nu startar vi upp konferensaktiviteter på Innovatum. I vårt science center får gruppen samarbeta för att lösa uppgifter tillsammans under lekfulla former. Våra aktiviteter är anpassade för att passa vid företagsevent så som konferens eller större möten. Ett smartare sätt att ha kick-off eller som en händelserik paus i er konferens.

– Vårt science center utgör en perfekt miljö för kreativa konferenser. Vi har tidigare fått förfrågningar på aktiviteter kopplade till möten. Nu kan vi äntligen erbjuda detta, berättar eventansvarig Ulrika Ericsson.

Samarbetsfokus för teamet

Samarbete och problemlösning står i fokus för konferensaktiviteterna och det finns något som kan passa alla. Bland aktiviteterna finns Blue-Bot som är det senaste tillskottet av programmerbara robotar som kan förflytta sig i olika riktningar med hjälp av förinställd knapptryckning. På en spelplan får laget olika uppdrag som ska lösas med hjälp av den lilla charmiga roboten. Deltagarna kan också testa att köra i kapp med robotbollen Sphero i vår utmanande hinderbana. Andra aktiviteter är äggfallet, kamratbanan, femkamp, knep och knåp med flera.

Flyttbara aktiviteter

Vissa av de konferensaktiviteterna som erbjuds är dessutom portabla och går att ta med ut till företagen.

– Vi vet att en del företag behöver vara på sin arbetsplats när de har konferens, men att ta en paus och göra lekfulla uppdrag  är både uppskattat och utvecklande. Därför var det självklart att vi också skulle kunna erbjuda att genomföra aktiviteterna ute hos kunderna istället, säger Ulrika.

Mer om våra konferensaktiviteter ›

Kontakta Ulrika så kan hon hjälpa dig att boka de aktiviteter som passar just ditt företag.

eggfall-webb

Under lekfulla former får gruppen samarbeta och lösa uppgifter tillsammans.

blue-bot-mindre

Blue-Bot det senaste tillskottet av programmerbara robotar. På en spelplan får ni olika uppdrag som ska lösas med hjälp av Blue-Bot där ni ska få den att gå dit ni vill.

KOMMER INOM KORT

Escape Room Innovatum

Premiär i november!

I november lanserar vi ”The Virus”, ett trillerspel för grupper 4-15 personer. För företag och kompisgäng som letar efter en rejäl utmaning. Där logik och intuition ska leda ert lagarbete när ni utforskar rummet ni är inlåsta i. Det gäller att lösa gåtor och hitta lösningar tillsammans – om ni ska komma ut i tid!

Snart kommer mer info om låsta rummet – The Virus

virus