Från 10 till 100 miljoner på fem år

  • 19 oktober, 2020

  • Startup

  • Startup

Frida Jägerbrand webb

Den 21 oktober är föreläsningskonceptet Founders stories tillbaka. Denna gång med Frida Jägerbrand som tidigare byggt Sveriges största yrkeshögskola. Varmt välkommen!

Hur går du från en idé om att starta en yrkesutbildning till att fem år senare driva en verksamhet som omsätter 100 miljoner? Frida Jägerbrand  har gjort precis den resan och ställts inför många spännande utmaningar på vägen.

Frida har en bakgrund som entreprenör, affärsutvecklare och 2006 startade hon upp och Plushögskolan där hon också hade VD-posten under flera år. Under hennes tid som VD växte skolan från etablering på en ort till tolv och tillsammans med personalen ökade de på bara några år omsättningen till hundra miljoner.

Missa inte en inspirerande föreläsning med Frida som vet hur det är att bygga något snabbt, och vilka utmaningar det ställer.

Föreläsningen är en del av serien ”Founder Stories” där vi får lyssna på personer som varit med om spännande resor både i uppgång och fall.

Delta digitalt eller fysiskt
På grund av corona-restrektioner finns det endast 20 fysiska platser tillgängliga. Föreläsningen sänds även digitalt. Till dig som deltar på plats bjuder vi på en lättare lunch och möjlighet att nätverka med de andra deltagarna i våra nya lokaler.

När? Onsdag 21 oktober kl. 12.00 – 13.00
Var? I våra nya lokaler (Nohabgatan 14, plan 2, Trollhättan) eller digitalt.

Läs mer och anmäl dig ›

Läs innehållet på lättläst svenska

Läs mer

Onsdag den 21/10 är föreläsningskonceptet Founders stories tillbaka. Denna gång berättar Frida Jägerbrand om resan med att bygga Sveriges största yrkeshögskola.