I huvudet på en investerare – del 2

  • 22 januari, 2021

  • Startup

  • Startup

Digitalt event - I huvudet på en investerare

Det är inte kört med investering trots situationen som Covid-19 har skapat! Den 22 januari är det dags för andra delen i vår miniserie ”I huvudet på en investerare”. Här följer lite praktisk information för dig som ska delta.

Tillsammans med en expertpanel lär vi oss vad som krävs av din startup inför en investering och hur du förbereder dig. Vad är ditt erbjudande? Sitter din pitch? Och har du koll på hållbara investeringar?

Sändningen kommer till stora delar vara på engelska.

Eventet sänds live via Youtube. Klicka här för att komma till vår livestream.

Hållpunkter

kl 12.00-12.30
Vi följer ett förinspelat samtal lett av ängelinvesteraren Ronja Koepke där vi tillsammans med våra gäster fördjupar oss i investering. Bland gästerna syns Ann Grevelius (Investerare och styrelseproffs) och Agate Freimane (General Partner Norrsken VC).

kl 12.30-13.30
Nu får du din chans att ställa frågor direkt till experterna tillsammans med coacher och andra startups.

Ställ frågor till experterna

Missa inte chansen att ställa frågor under programmets gång i kommentatorsfunktionen. Våra experter och affärscoacher svarar på dem efter det inledande samtalet. Sändningen kommer till stora delar vara på engelska denna gång men vill du ställa dina frågor på svenska går det bra.

Tävla om presentkort

Vi vill gärna vet mer om vem du som deltar är. Ta chansen att vinna presentkort på Foodora och Pressbyrån genom att svara på vår korta enkät här.

Frågor?

Har du frågor eller funderingar inför eventet? Kontakta Josefin Ljungqvist.
Josefin.ljungqvist@innovatum.se

Vill du veta mer om Innovatum Startup och våra bolag?

Innovatum Startup

Innovatum Startup är en inkubator i Trollhättan som hjälper västsvenska startups att lyckas! Sedan 2003 har vi hjälpt fler än 170 startups inom olika branscher att utvecklas, hitta kapital, skala upp och nå internationella marknader. Vi är också en av tre inkubatorer i landet som driver rymdinkubatorn ESA-BIC. Bland våra alumnis syns bolag som Vultus, Equilab, Eliq, Hencol och Easy Trigger Games.

Lär känna några av de startups som fått stöd av oss i filmerna längre ner.

Läs innehållet på lättläst svenska

Läs mer

Den 22 januari är det dags för del två i vår miniserie om investering. Här följer lite praktisk information för dig som ska delta.