I september flyttar Innovatum AB tvärs över gatan

  • 25 juni, 2020

  • Innovatum

  • Projektarena

  • Startup

Vi flyttar

I september flyttar Innovatum AB tvärs över gatan till byggnad 103 – ett helt nytt företagshus som Kraftstaden bygger på området.

Sedan 1997 har Innovatum varit en knutpunkt för utveckling, kunskap och innovation. Verksamheten startade en gång i Företagens hus och sedan dess har vi flyttat runt inte mindre än tre gånger. Syftet? Att anpassa verksamheten utifrån rådande behov.  Nu har det blivit dags igen!

PTC och Innovatum Science Center kvar på samma plats

I september flyttar Innovatum AB (Innovatum Startup, Projektarenan och Energikontor Väst) in i nya lokaler tvärs över gatan. Produktionstekniskt centrum (PTC) finns kvar på samma plats som tidigare och förstås även vårt besöksmål Innovatum Science Center.
– Det känns fantastiskt bra! De nya lokalerna blir mer ändamålsanpassade och ökar våra samverkansmöjligheter såväl internt som externt. De skapar förutsättningar för att vi ska göra så stor nytta som möjligt, säger vd:n Martin Wänblom.

Kontorsuthyrning och community

Precis som i den nuvarande byggnaden kommer det finnas möjlighet för mindre företag att hyra kontor i Innovatums miljö, och bli del av ett socialt community för nätverkande, kunskapsdelning och erfarenhetsutbyten.
–På vårt våningsplan kommer Kraftstaden hyra ut kontor i olika storlekar, i samma yta som våra startups finns. Vi har tillsammans med Kraftstaden förberett kreativa samarbetsytor och mötesplatser i syfte att skapa bra affärsmöjligheter, avslutar Martin.

Mer information om företagscommunityt och kontorsuthyrningen kommer inom kort.

Var flyttar ni? Byggnad 103, våning 2
När flyttar ni? 1 september
Vilka flyttar? Innovatum AB (Startup, Projektarenan och Energikontor väst). PTC och Science Center blir kvar i befintliga byggnader.
Jag vill veta mer om möjlighet att hyra kontor. Hur gör jag?
Kontakta Viktor Johansson, Affärsutvecklingschef, Kraftstaden
viktor.johansson@kraftstaden.se
0520 – 47 75 74

Läs mer om byggnad 103 ›

Läs innehållet på lättläst svenska

Läs mer

I september flyttar Innovatum AB tvärs över gatan till byggnad 103 – ett nytt företagshus som Kraftstaden bygger på området.