Innovatum Startup day 16 maj

  • 28 mars, 2019

  • Startup

Webb header

Välkommen till Innovatum Startup day den 16 maj – Eventet som lyfter innovativt företagande och Västsvenska framgångar. Säkra din plats idag!

Som deltagare får du:

  • Ta del av personliga berättelser, lärdomar och framgångstips av framstående entreprenörer som startade resan här – i vår del av Västsverige
  • Nätverka med startups, investerare, näringsliv och beslutsfattare
  • Se startups pitcha på scen för investerare
  • Framtidsspaningar och paneldiskussioner
  • Mat, dryck och mingel i en lekfull miljö på Innovatum Science Center i Trollhättan

Några av frågorna vi tar grepp om:
Vilka är de senaste trenderna inom den svenska startup-scenen och hur ser det ut internationellt? Vilka är framgångsnycklarna och vad kännetecknar framtidens affärsmodeller? Vilken betydelse har startups för samhället och hur kan vi gynna att fler innovativa affärsidéer föds?

Bland talarna:
Under eventet uppmärksammar vi i huvudsak entreprenörer som startade sin resa här – i vår del av Västsverige. Talare släpps efterhand.

  • Olle Aronsson är Sjuntorpskillen som gick från journalist på TTELA till att 2015 grunda Breakit – Sveriges första affärssajt om startups.
  • Jessica Stark har en gedigen erfarenhet från startupbranschen och är bl.a. medgrundare av startuphubben SUP46, som är en av Europas ledande startup communities. Jessica är uppväxt i Grästorp.
  • Gustav Käll från Trollhättan är inte bara globalt ansvarig för all esport och gaming på världens största musikföretag Universal Music Group. Han är serieentreprenör, driver skivbolag, är investerare och har en världsmästartitel i World of Warcraft.
Talarna

För vem? 
Innovatum Startup day riktar sig till dig som har ett intresse för innovativt företagande och vill inspireras av västsvenska framgångssagor.  Kanske driver du eller jobbar för en startup, är investerare, student eller driver företag?  Med varm hand välkomnar vi också beslutsfattare och dig inom offentlig sektor som ser vikten av att satsa på företagsfrämjande arbete!

Praktisk info
Datum:
Torsdag 16 maj
Tid: 11.30 – 17.00 (efterföljande afterwork till kl. 19.00)
Plats: Innovatum Science Center, Trollhättan
Kostnad: Innovatum Startup day arrangeras för första gången 2019. Det firar vi och bjuder på biljetterna i år.  Begränsat antal biljetter, först till kvarn!

INNOVATUM STARTUP

Sedan 2003 har vi hjälpt fler än 140 startups att utvecklas, hitta kapital, skala upp och internationalisera. Nyfiken på våra startup? Följ Innovatum Startup på Facebook och Instagram för senaste nytt!

Läs innehållet på lättläst svenska

Läs mer

Välkommen till Innovatum Startup day den 16 maj – Eventet som lyfter innovativt företagande och Västsvenska framgångar. Säkra din plats idag!