Lansering av SmartUp Accelerator Network!

  • 4 november, 2020

  • Projektarena

Idag lanserar vi smartupacceleratornetwork.net – en plattform där du kan följa vad som händer inom consumer cleantech-området och nätverket SmartUp Accelerator Network. Som medlem kan du hitta nya samarbetsmöjligheter och diskutera med andra organisationer runt Östersjön.

SmartUp Accelerator Network samlar företag, investerare och organisationer som vill arbeta över både nations- och branschgränser för att se till att hållbara konsumentprodukter och tjänster når allt fler. På samma gång stärks möjligheter att utveckla nya idéer och relationer.

– Vi är väldigt glada att vårt hårda arbete i projektet SmartUp Accelerator har gjort att vi har kunnat etablera ett nytt nätverk runt Östersjön, säger Jenny Schmitz Jakobsson. Att vi har samlat organisationer från fler länder än de som deltog i projektet är en fin bonus och visar på potentialen för internationellt samarbete inom consumer cleantech. Vår nya hemsida kommer vara ett bra verktyg för oss för att börja dela kunskap, mötas och samarbeta.