Nya bolag på Innovatum Startup

  • 28 februari, 2019

  • Startup

  • Startup

Vi har just nu 30 antagna startups i vårt inkubatorprogram. Av dessa är fem bolag nya sedan i december. Här får du en snabbkoll på vilka de är.

Drogkollen

Utvecklar ett digitalt verktyg som ska förebygga droganvändning i tidiga skeden. Dessutom en eyescanner där mobilen kan användas för att identifiera om en person är drogpåverkad.

Paintly

Vinnare av vår affärsidétävling Grow4bodal 2018. Tar fram produkter som underlättar för föräldrar som vill pyssla med barnen utan skärmen. Första produkten är en uppskalad målarbok.

Sourceomatic

När kommuner och myndigheter ska upphandla IT-tjänster krävs ett omfattande juridiskt förarbete. Sourceomatic utvecklar det digitala verktyget Konfidens som gör det enkelt för verksamheten att själv göra den juridiska analysen.

North Wall

North Wall vill hjälpa företag och organisationer att utveckla skickliga ledare. De kommer använda sig av den senaste utvecklingen från dataspelsbranschen för att ta fram en simulator där cheferna kan träna sig i att hantera utmanande situationer, t.ex. svåra samtal. I bild syns grundaren Leif Nordwall tillsammans med vår affärscoach Eivind Vogel Rödin.

HarpAd

HarpAd vill att fler gitarrister ska få uppleva glädjen med att spela 12-strängad gitarr. Därför utvecklar de en produkt som gör att gitarrister kan använda sin befintliga gitarr för att spela 12-strängat.

INNOVATUM STARTUP

Sedan 2003 har vi hjälpt fler än 140 startups att utvecklas, hitta kapital, skala upp och nå internationella marknader. Har du också en nytänkande affärsidé som du vill ha hjälp att vidareutveckla? Sök till vårt inkubatorprogram för rätt förutsättningar till att snabbare gå från idé till framgång.

Nyfiken på våra startup? Följ Innovatum Startup på Facebook och Instagram för senaste nytt!

Läs mer om Innovatum Startup ›

Läs innehållet på lättläst svenska

Läs mer

Vi har just nu 30 antagna startups i vårt inkubatorprogram. Av dessa är sex bolag nya sedan i december. Här får du en snabbkoll på vilka de är.