Satsningar på trätillverkning och Framtidens fabrik

  • 19 september, 2018

  • Produktionstekniskt centrum

  • Projektarena

robotartryck

Peppar, peppar, ta i trä. Nu hoppas Innovatum Projektarena få igenom två spännande projekt. Går det som vi vill blir det ett lyft för industrin, där trä och komposit är i fokus. 

I morgon 20 september är det deadline för att lämna in några riktigt vassa projektansökningar som vi tror starkt på. De senaste veckorna har våra drivna medarbetare på Innovatum Projektarena jobbat för högtryck för att få allt klart.

Framtidens fabrik. På en ny, 600 m2 stor yta vill vi bygga en fabrik för tillverkning av komponenter i kompositmaterial. Där kan vi även utveckla, integrera, testa och verifiera lösningar inom automation och digitalisering för industrin.

Vill ditt företag vara med? Kontakta Leif Johansson.

 

Trämanufaktur. Tillverkning i trä är ett område med stor utvecklingspotential. Här vill vi skapa ett utvecklingscentrum där smarta lösningar kan växa fram i ett samarbete mellan tillverkande företag och deras nuvarande och framtida leverantörer. Fokus ligger på två områden: Tillverkningsprocesser och datorstödd produktion.

Kontakta Tommy Christensen eller Peter Eriksson om ditt företag skulle vilja delta!

Ladda ner vår folder för att läsa mer om träprojektet.

 

Ansökningarna om finansiering via bland andra EU:s regionala utvecklingsfond, Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen är nu på väg in. I början av december hoppas vi på positiva besked.

Kontakt, Framtidens fabrik

Kontakt, Trämanufaktur