Därför stöttar vi affärsidétävlingen Growfyrbodal

  • 31 oktober, 2019

  • Startup

Just nu pågår affärsidétävlingen Growfyrbodal där personer och nystartade företag har chans att vinna pengar och stöd att vidareutveckla sina idéer. Den 28 november koras vinnaren under ett finalevent i Trollhättan. Swedbank är ett av företagen som stöttar tävlingen. 

Tobias Hellberg, bankchef på Swedbank i Trollhättan och Vänersborg.

Varför stöttar ni Growfyrbodal?

Vi anser att entreprenörskapet är viktigt för att det skall startas nya bolag i vårt närområde. Mindre bolag är viktiga för samhället då 4 av 5 nya jobb skapas i dessa. Growfyrbodal ett viktigt forum för att kunna inspirera till fler nya bolag.

Ditt bästa tips till den som ska starta företag?

Var inte rädd att ta hjälp av andra utan dra nytta av deras erfarenheter och kompetenser. Ju bättre förberedd du är desto större är möjligheten till framgång.

Vad gör Swedbank?

Vi är en bank som jobbar med ett starkt lokalt engagemang med en stor lokal företagsavdelning. Vi drivs av att hjälpa företag att utvecklas och nå sina mål, genom tjänster inom bla finansiering, cash-management och sparande.

Affärsidétävlingen Growfyrbodal arrangeras för tredje året i rad. Bakom tävlingen står Innovatum Startup och Almi Väst.  Tävlingen håller extraöppet för sena bidrag fram till måndagen den 4/11.

Vill du tävla eller veta mer om  upplägget?
Sugen på att heja fram vinnaren den 28 november?

1080x1080_Swedbank Tobias

Läs innehållet på lättläst svenska

Läs mer

Just nu pågår affärsidétävlingen Growfyrbodal. Swedbank är ett av företagen som stöttar tävlingen.