Vårens utbildningserbjudande till arbetslivsmuseer

  • 15 maj, 2020

  • Kulturarv och samhälle

På grund av Corona är alla våra fysiska utbildningar framskjutna på obestämd tid. Under våren och sommaren erbjuder vi istället stöd individuellt eller i mindre grupper på distans samt utbildningar på webben. Utbildningarna riktar sig till dig som bedriver ett besöksmål inom kulturarvssektorn. Utbildningarna är kostnadsfria och ni får med fördel delta flera från samma förening. Är ni fler deltagare från samma förening kan vi även skapa en egen utbildning för just er. Kontakta oss om vad just er förening behöver stöd med för att utveckla dig och ditt besöksmål.

Planerade utbildningar

Prismavg.se
3 juni kl. 10-11
Vi visar hemsidan och pratar om vad ni kan bidra med i form av berättelser från ert besöksmål. Prismavg.se är både en marknadsföringskanal men även ett verktyg ni kan använda er av i er verksamhet.  Besök hemsidan här.


Prismas mobilguide
10 juni kl. 10-11

Vi presenterar vad mobilguiden är och hur du kan använda den på just ditt besöksmål. Vi samtalar om de olika besöksmålens möjligheter och ger tips och idéer för att kunna skapa en egen guide. Besök guiden här.

 

Sociala medier
11 juni kl. 10-11
Hur når vi våra besökare? Speciellt nu när vi inte kan träffas. Vi går igenom fördelar med digital marknadsföring och visar praktiska exempel på hur verksamheten kan flytta ut på nätet.

Anmäl er här ›
prismakartan

Berättelserna på prismavg.se är kopplade till besöksmålet med hjälp av bland annat NAVs karta över sina medlemmar.