Vassa experter stödjer Innovatums StartUp bolag

  • 4 september, 2017

  • Inkubatorn

I början på 2017 etablerade Innovatum Startup ett stort Partnersnätverk med erkända experter från etablerade företag i Västra Götaland. Syfte är att stödja Start-up bolagen i inkubatorprocessen till tillväxt.

– Tack vare våra partners kan Start-up bolagen lätt och kostnadseffektivt få stöd och hjälp i kritiska frågeställningar för bolagets utveckling av de som är allra bäst inom området, säger Janne Lindblom, affärsrådgivare på Inkubatorn och ansvarig för nätverk.

En del i erbjudandet till Start-up bolagen är att alla partnersföretag ett par gånger per år besöker Innovatum och erbjuder gratis rådgivning på plats till de bolag som har frågeställningar inom deras område.

– Vi är mycket stolta över bredden på nätverket! Bland våra partners kan vi finna allt från experter inom finans/bank, ekonomistyrning, redovisning och revision, sak- och livförsäkring, immaterialrätt, patentfrågor och affärsjuridik,  marknadsföring både traditionellt och digitalt, varumärkesstrategi, konstruktion, hållfasthet och prototyp, internationalisering och mycket mer! Ett otroligt brett startfält som vi med säkerhet vet kommer lyfta Start-up bolagen! säger Janne Lindblom.

Vill du driva och utveckla ditt företag i rätt sammanhang?