Lediga tjänster på Innovatum

Vill du veta när vi rekryterar personal? Håll då utkik på denna sida eller följ oss på LinkedIn där du kan följa vårt arbete och få information om när vi ska tillsätta ny personal.

Projektadministratör Innovatum projektarena

Trollhättan/Göteborg

.

Sök idag, eller senast 181220! Tjänsten tillsätts under ansökningstiden

Vi söker utställningsvärdar för event

Escape room

På Innovatum Science Center finns den nervkittlande upplevelsen The Virus, ett äventyrsspel där sällskap på 6-12 personer blir inlåsta i ett s.k. escape room och därefter har en begränsad tid på sig att lösa ett antal kluriga uppgifter för att kunna ta sig ut ur rummet innan tiden tar slut. Spelet kräver samarbete inom gruppen och att deltagarna använder sin list och sitt kritiska tänkande för att lösa de olika typerna av pussel, gåtor och ledtrådar som rummet tillhandahåller.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta hand om grupperna och guida dem genom spelet. Du förbereder lokalerna inför varje aktivitet och iordningställer efteråt.

Vem är du?

Du är över 20 år och skall kunna jobba kvällar och helger kl.16-20. Du skall vara bekväm med att prata inför folk.

Övrigt

Vi tillhandahåller internutbildning specialinriktad på dina arbetsuppgifter. Det är alltid två personer som arbetar tillsammans med varje event.

Omfattning

Tillfällig anställning.

Kontaktperson

Låter tjänsten intressant? Skicka då din ansökan till Ulrika Ericsson. Du kan även kontakta Ulrika om du har frågor om tjänsten.

Ansök senast 5 februari.

Vad är Innovatum Science Center?

Innovatum Science Center har årligen ca 80 000 besökare. Innovatum Science Centers övergripande mål är att öka intresset och förståelsen för naturvetenskap, teknik och industrisamhällets förändring men också att skapa ett möte mellan människa och teknik, teori och praktik, historia och framtid.

Mer information om The Virus ›