Innovatum Living – en plats där allt möjligt är möjligt!

Mitt i Trollhättans kreativa hjärta och i en miljö som sjuder av växtkraft utvecklar Peab det fräcka, genuina och nyskapande bostadsområdet Innovatum Living.

Med rötter i den stolta industrihistorien och med samma framåtanda som de första visionärerna bygger Peab totalt 250 nya bostäder med en första inflyttning 2020. Innovatum Living är starkt präglat av Trollhättans industrihistoria – en spännande bro mellan gammalt och nytt.

Brf Turbinen är den första etappen som är till försäljning i området och innehåller 69 lägenheter fördelade på 2-4 rum och kök. Namnet på den första föreningen är valt med omsorg och med omtanke om industrihistorien samt verksamheten på Innovatum.

Försäljning pågår

Öppna ytor och generöst ljusinsläpp

Du som köper en lägenhet i Brf Turbinen har inte bara försäkrat dig om en exklusiv och annorlunda bostad. Alla lägenheter med balkong mot väster kan njuta av magiska solnedgångar över Åkerssjö. Det kommer även finnas möjlighet att påverka bostaden, bland annat genom att välja köksinredning, bänkskivor och annat som gör bostaden mer personlig. Alla val görs i ett personligt möte. Till varje lägenhet följer ett förråd och möjlighet till garageplats under jord.

En lättare och roligare vardag

Få dina matkassar hemlevererade direkt. I Brf Turbinen finns ett rum avsett för matleverans vid ingången till huset. Brf Turbinen har både övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal.

Känslan av nybyggt

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband, IP-telefoniabonnemang, avsättning till föreningens framtida underhåll, ekonomisk och teknisk förvaltning samt kostnader för gemensamma anläggningar. Miljöhus för sophantering placeras vid infart till området.

Hur mycket vill du betala för din nya bostad?

Du som väljer att köpa någon av de 69 lägenheterna i Brf Turbinen har själv möjlighet att avgöra prislappen. Så här går det till: Om du inte hunnit bygga upp något stort sparkapital ännu, eller inte vill låsa upp dina pengar i bostaden, kan du välja att köpa den till ett lägre pris, mot en högre månadsavgift. Om du däremot har pengar som du vill investera i bostaden kan du välja att betala ett högre pris, vilket ger dig en lägre månadsavgift. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Läs mer om Brf Turbinen ›
Magasin Innovatum Living, Brf Turbinen ›

Bilder

Bilder: PEAB
3D-bilder – med reservation för ändringar.