Boka in ett skolbesök!

Vi på Innovatums science center har lång erfarenhet av att jobba med barn, ungdomar och vuxenutbildning. Varje år får Innovatum närmare 30 000 skolbesök.

Det pedagogiska utbudet är brett och i form av workshops, föreläsningar, shower, längre projekt men också kompetensutveckling för lärare. Gemensamt för alla dessa är att du träffar en pedagog som tar hand om dig och dina elever.

Välkommen att ta med dina elever till en annan lärmiljö.

Pedagogiskt utbud ›Boka skolbesök här ›

Alla skolbesök bokas på webben

För att boka skolbesök behöver du först ”registrera nytt konto”. Stöter du på problem är du välkommen att kontakta Jerry Alrup.

Vi har även en bokningsdator i vår reception där du kan boka ditt nästa besök, samt få hjälp med dina frågor.

Boka skolbesök här ›
Barn som genomför pedagogiska programmet Matte

UPPTÄCK

Vi har 4 400 kvadratmeter fyllda av interaktiva utställningar. Du tillsammans med din barngrupp kan på egen hand utforska våra utställningar och stanna till på den plats ni tycker mest om så länge ni har lust.

domino
såpbubblor

Tänk på detta

Våra program kräver stor uppmärksamhet och koncentration och därför ser vi helst att varje elev bara deltar i en bokad aktivitet per besökstillfälle. Å andra sidan är våra lokaler fyllda av interaktiva utställningar och stationer som går bra att utforska på egen hand. Vi rekommenderar att ni beräknar tid för det.

reception

Vi tar hand om er

Du anmäler dig och dina elever i receptionen. En pedagog möter upp och tar hand om er. Ni blir visade till garderoberna där det finns vagnar med skolans namn på. Där kan ni lämna ryggsäckar och ytterkläder. Det går inte att låsa vagnarna men vi har låsbara boxar för värdesaker.

matsäck

Matsäck eller köpa här

Inne i våra lokaler finns det gott om platser att äta egen matsäck. Det finns microvågsugnar i utställningen för att värma medhavd mat. Nyckel till dessa hämtar du ut i receptionen. Du som lärare ansvarar för att klassen plockar undan efter sig.