Pedagogiska program

Vi har många pedagogiska program att välja mellan. Gemensamt för alla dessa är att du träffar en pedagog som tar hand om dig och dina elever. Vi rekommenderar att du inte väljer mer än ett program per besök och att eleverna tillåts tid att utforska utställningen.

Vår pedagogik bygger på interaktion och upptäckarglädje, och ett av våra mätverktyg på hur bra vi lyckas i vår verksamhet är hur många ”Wow!” och ”Åååååhhh!” eleverna gör under den timme som de har tid med pedagogen.

Våra pedagogiska program är ordnade efter ålderskategorier. Börja med att hitta den ålderskategori som är väsentlig för dig och din grupp. Klicka dig vidare därifrån för att upptäcka vårt utbud av pedagogiska program.

tittut

Program förskolan 0-3 år

0-3 år ›
Pedagogiska program

Program förskolan 4-5 år och förskoleklass

4-6 år ›
bilar

Program år 1-3

år 1-3 ›
tjejer i slöja

Program år 4-6

år 4-6 ›
EV3_01

Program år 7-9

år 7-9 ›
makey2

Program Gymnasiet/Vuxna

Gym/vux ›

PEDAGOGISKA PROGRAM PÅ SAAB CAR MUSEUM

självkörande bil

Nu arrangeras även pedagogiska program på Saab Car Museum. Workshops om framtidens självkörande bilar och fordonsdesign. Programmen är anpassade för elever i årskurs 8-9 samt gymnasiet.

Ta mig till Saab Car Museums webbplats ›

Läs innehållet på lättläst svenska

Läs mer

Vi har många pedagogiska program som du kan välja mellan. Gemensamt för alla dessa är att du träffar en pedagog som tar hand om dig och dina elever. Vi rekommenderar att du inte väljer mer än ett program per besök och att eleverna får tid till att vara i utställningen.

Våra program är ordnade efter ålder. Börja med att leta upp åldern som passar din grupp. Klicka sedan vidare därifrån för att se vilka pedagogiska program som finns att välja på.

Nu har vi även pedagogiska program på Saab Car Museum om framtidens självkörande bilar och fordonsdesign. Dessa program passar för elever som går i årskurs 8-9 och gymnasiet.