ACT – en mötesplats för kreatörer

Driver du ett företag inom rörlig bild, media, design, marknadskommunikation, foto, dataspel, musikproduktion, webbutveckling eller i gränslandet däremellan? Vill du utveckla ditt företag, möta andra kreatörer och jobba i en kreativ miljö? Då har du kommit rätt.

säljaktivitet

ACT står för All Creators Together, och det är just vad satsningen handlar om, att samla kreatörer. ACT är Innovatums mötesplats för kreativa näringar. Kortfattat innebär det att ACT erbjuder kreativa lokaler, arrangerar kul och utvecklande aktiviteter och samlar sköna människor.

Breakfast time

Innovatums projektarena drivs ett trettiotal utvecklingsprojekt och det startar hela tiden nya som kan innebära både utveckling av ditt företag och affärer. ACTs närhet till Innovatums inkubator innebär att du dessutom får bättre förutsättningar att lyckas affärsmässigt med ditt företag.

RED-kamera

Genom att vara med i ACT syns du mer. Du bidrar också till att lyfta fram kreativa näringar. Innovatum jobbar för att positionera mötesplatsen, både regionalt, nationellt och internationellt. Vi vill visa att den kreativa sektorn är en viktig del näringslivets och samhällets utveckling. Som partner i ACT är du en viktig pusselbit i detta arbete.