Vi söker företag till rymdinkubatorn

Har du en affärsidé eller driver ett nystartat bolag som använder satellit- och positioneringsdata eller annan rymdrelaterad teknik? Då är Innovatums rymdinkubator platsen för dig.

Som bolag i rymdinkubatorn genomgår du samma process som övriga bolag på Innovatum Startup. Skillnaden är att rymdfokus hela tiden ligger i centrum. Du får bland annat rådgivning av vår affärscoach med specialistkunskap inom rymd, hjälp att söka finansiering och tillgång till expertnätverk och kompetens inom rymdområdet.

Vi hjälper dig också söka till aktuella rymdprogram såsom ESA BIC (som Innovatum är med och driver), Copernicus och Astropreneurs.

AKTUELLA RYMDPROGRAM ATT SÖKA

ESA-BIC SWEDEN

ESA BIC Sweden är en nationell rymdinkubator för bolag som nyttjar befintlig teknik från rymdindustrin och/eller utvecklar ny teknik och lösningar till rymdindustrin. Innovatum Startup driver ESA BIC Sweden tillsammans med Luleå Arctic Business Incubator i Luleå och Uppsala Innovation Centre. Som antagen får du bl.a.:

  • 500.000 SEK i bidrag
  • 80 timmar teknisk support från våra ledande tekniska partners inom ESA nätverket.
  • Tillgång till ESA:s IP
  • Tillgång till ESA:s internationella event
  • Stöd för att säkra ytterligare riskkapital, lån och bidrag
  • Affärsutvecklingsstöd

Sista ansökningsdatum 21 januari 2019

COPERNICUS

Copernicus inkubationsprogram stödjer de mest innovativa och kommersiellt lovande startupbolagen som är baserade på satellitdata via Copernicus. Som antagen får du bl.a. 50 000 euro i utvecklingsbudget. För att bli antagen krävs rekommendation från en inkubator. Kontakta oss så berättar vi mer!

Sista ansökningsdag 16 november 2018.

Vill du veta mer? Kontakta:

AKTIVA RYMDBOLAG