Konferera på Innovatum

Innovatumområdet är ett av Västsveriges starkaste nav när det kommer till industriell och entreprenöriell utveckling. Det är kanske inte så konstigt med tunga arv så som tillverkningen av Nohab lok och turbiner till vattenkraften.

Vi vill även påstå att våra sinnen öppnas en aning mer på denna plats mitt bland järnvägsspår och tegelstenar. Kanske är det anledningen till att även ni vill komma hit och konferera. Oavsett anledning så hjälper vi er att ordna med både stora event som mindre konferenser.

Mingel

Stora event

I de stora lokalerna som Innovatums science center huserar i, byggda för att tillverka lok, kan vi hjälpa dig att anordna stora event med upp till 750 deltagare. Vi ordnar gärna med workshops, föreläsningar, catering och teambuildingaktiviteter. Kontakta oss så diskuterar vi vidare och skapar ett event tillsammans.

Pris: På offert
Antal: 0-750 st
Datum: Året om (ej under veckorna 24-34)

workshop

Konferens

Vid mindre event så som en dagskonferens med upp till 20 deltagare har ni tillgång till våra teambuildingövningar och närhet till restaurang NOVA. Naturligtvis ombesörjer vi att ni har tillgång till konferensmaterial så som block och penna samt lite förfriskningar i lokalen.

Priser: 120 kr per person (min. avgift 1500 kr)
Antal: Max 20 st
Datum: Året om (ej under veckorna 24-34)