Konferensaktiviteter på Innovatum Science Center

Våra aktiviteter är anpassade för att passa vid företagsevent så som konferens eller större möten. Här får gruppen samarbeta för att lösa uppgifter tillsammans under lekfulla former.

Vi kan också ordna med mat och dryck om ni vill äta i samband med aktiviteten. Vissa av våra konferensaktiviteter kan vi komma ut och genomföra hos er. Vilka som är flyttbara syns vid varje aktivitet.

Äggfallet

På endast tio minuter ska gruppen med hjälp av utrustningen som delas ut vid start hindra ett ägg att knäckas vid fall från hög höjd. Tiden stressar er, men genom att samarbeta effektivt löser ni uppgiften.

Samarbete
100%
Utmanande
45%
Skratt
50%
Spänning
50%
Fysiskt
10%
60-90 min
6-60
220 kr per person (exkl moms)
Flyttbar aktivitet
Boka här

Blue-Bot

Det senaste tillskottet av programmerbara robotar. Robust och charmig liten robot som kan förflytta sig i olika riktningar med hjälp av förinställd knapptryckning.

På en spelplan får ni olika uppdrag som ska lösas med hjälp av Blue-Bot där ni ska få den att gå dit ni vill.

Samarbete
100%
Utmanande
55%
Skratt
45%
Spänning
35%
Fysiskt
10%
60-90 min
5 – 15
220 kr per person (exkl moms)
Flyttbar aktivitet
Boka här

Kamratbanan

Här är aktiviteten som passar alla. Tillsammans tar ni er igenom kamratbanan bestående av hinder där ni behöver använda er kreativitet och samarbetsförmåga. Denna aktivitet kan vi genomföra både utomhus eller inne på Innovatums science center.

Samarbete
100%
Utmanande
60%
Skratt
80%
Spänning
50%
Fysiskt
60%
60-90 min
8-30 personer
220 kr per person (exkl moms)
Flyttbar aktivitet
Boka här

Krattan

Gruppen skall med hjälp av tillhandahållet material på 10-15 minuter tillverka ett gynnande redskap för uppdraget.

Med detta redskap som ska ha en uppsamlare, ska man roffa åt sig så många föremål som möjligt under 30 sekunder. Ytterligare information tillhandahålles ej av tävlingsledningen.

Samarbete
100%
Utmanande
80%
Skratt
50%
Spänning
50%
Fysiskt
20%
60 min
10-50 personer
220 kr per person (exkl moms)
Flyttbar aktivitet
Boka här

The Virus – en smittsamt rolig upplevelse

På kvällstid släcker vi belysningen i vår utställning och erbjuder våra besökare pulshöjande aktiviteter i vårt Escape Room – The Virus. Där gåtor och koder skall lösas och knäckas, alltmedan klockan tickar mot den obevekliga tidsfristen på 60 minuter…

Escape Room är ett äventyrsspel där du tillsammans med en grupp vänner eller kollegor blir inlåsta i ett rum. För att komma ut inom en viss tid måste ni använda lagarbete, logik, intuition och delar av rummet för att hitta ledtrådarna.

Läs mer om vårt Escape Room - The Virus ›
Escape room

Vanliga frågor

Hur ser ett upplägg ut?

Ni samlas i vår reception där ni möts upp av vår personal. Efter överenskommelse kan vi göra en snabb och lätt teamaktivitet och ni bli indelade i grupper.

Ni går sedan till vald aktivitet och får instruktionen av vår personal som är med er hela tiden. Efter aktiviteten samlas vi upp och eventuellt pris delas ut.

Vad innebär en flyttbar aktivitet?

Vi kommer ut till er konferens och genomför önskad konferensaktivitet. Priset är detsamma som genomförande hos oss. Milersättning kan tillkomma.

Vad ska jag ha på mig?

Aktiviteterna är inne på Innovatums science center och kräver inga speciella oömma kläder. Kamratbanan kan arrangeras utomhus efter överenskommelse, då krävs kläder efter väder.

Kan alla delta?

Alla kan på något sätt delta. Den enskilde personen väljer att delta eller vara med och guida sin grupp.

Krävs det några förkunskaper?

Nej, det krävs inte några förkunskaper.

Kan vi kombinera med mat och dryck?

Ja, ni kan kombinera med mat och dryck. Vid bokning uppger ni om ni vill äta och dricka i samband med aktiviteten.

För offert, kontakta